(Android/iOS) Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano nieskończona wytrzymałość hack
Feb 15, 2022 22:03:36 GMT
Post by noivethewichda on Feb 15, 2022 22:03:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończona wytrzymałość hack ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
Słaba stara wersja jest lepsza
każdy utwór musi być odtwarzany, obejrzyj wideo, nie ma dostępnego nastroju offline 😥
Zawiera reklamy, które są zrzutami ekranu, które wyglądają jak nowa runda kafelków, aby nakłonić Cię do kliknięcia reklamy. Poza tym reklamy są również zbyt prosto w twarz po każdej rundzie. Zajęło mi kilka minut, aby dowiedzieć się, jak dostać się do menu, prawie wszystko, co klikasz, to reklama. Sama rozgrywka jest trochę fajna, ale miałem tylko 3 gry, zanim musiałem odinstalować z powodu irytacji reklam.
Trochę za łatwe, a covery piosenek wcale nie są zbyt dobre.
Lubię tę grę, ale słychać nuty i to, że nie pasują do aktualnie odtwarzanej piosenki. Muszę też powiedzieć, że wzięli muzykę klasyczną i zrobili z niej coś, czego już nie mogę słuchać. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ten problem został naprawiony. Ogólnie rzecz biorąc, jest to całkiem przyzwoita gra.
Piano Fire: Edm Music & Piano موسیقی zkb
Lass uns spielen Gelegenheitsspiele nnms
Płytki ledwo pasują do piosenki, a piosenki są nazwane pod memami, a nie Astronomia no trumna taniec piosenki
Internetowy sklep z płytami CD, DVD i winylami: Sklep z ...
Reklamy zwykle nie działają Zmarnowałem czas na oglądanie reklam, aby ponownie zakręcić lub uzyskać X2 i to nigdy nie działało
oceniam go na 3 gwiazdki, ponieważ niektóre utwory nie pasowały do pianina😢
Ta gra jest niesamowita i tam jeszcze tam jest dużo piosenek
Myślę, że wow, ta gra jest niesamowita i powinniście spróbować, jest łatwa do pobrania, a zdobędziesz mnóstwo doświadczenia
Gra jest idealna
Piano Fire: Edm Music & Piano | Free Games ...
Fajna polecam gierke
Piano Fire: Edm Music & Piano Musiqa vwak
ta gra jest spoko można fajnie posłuchać muzyki i pograć😉😁😊😀👌
Gra jest po prostu zayebista daje 4
Piano Fire: Edm Music & Piano موسیقی zkb
Wprowadź tę funkcję do gier online ze znajomymi
To nie ma dźwięku
To fajna gra, ale dlaczego dałem jej 3 gwiazdki, to to, że kiedy grasz piosenkę, kończy się ona na 3 gwiazdkach, jakby nie działała szybciej i może być dość nudna 😴
Dropfire - Posty | Facebook
Gra jest niesamowita, ale kiedy zaimportowałem moją muzykę, kafelki były tak szybkie, że dotykam jednego, więc proszę naprawić i dodać więcej muzyki, poza tym jest to bardzo fajna gra, dobra robota 👍🏅
Naprawdę lubię tę grę, ale myślę, że jest trochę zbyt łatwa, a także uwielbiam to, że gdy przegapisz kafelek, masz inne życie. Ta gra jest świetna, ale zbyt łatwa.
Jak dotąd jest w porządku, że został przesłany nowy utwór, ale! Wszystkie moje ulubione piosenki z ostatniej aktualizacji zniknęły! jak jaśmin, senbonzakura, megalonia, skrzyżowanie itp.
Szczerze mówiąc, ta gra jest naprawdę fajna. Kafelki wyglądają niesamowicie, a ich muzyka instrumentalna jest niesamowicie relaksująca. Moją jedyną skargą jest to, że piosenki są BARDZO łatwe. Proponuję umieścić więcej kafelków dla piosenek, co sprawi, że będą one bardziej złożone/wyzywające i będą o wiele przyjemniejsze i lepsze dla gracza. Dobra robota, Ardic Music 🎶!
Fajna gra ale jak należy dodać do tej samej pozycji wyższy poziom bo to za jest za szybkie udostępnianie utworu 3kipa tylko idzie z czego ja zauwarzyłem
Ta gra jest fajna, ale .... Gra tylko dla małego błagania o piosenki. Podobnie jak inne, są one jak tryb nieskończony, ta aplikacja nawet nie daje takiej możliwości. To naprawdę strata czasu i zabawy.
Ważniejsza jest gra na pianinie
Piano Fire: Edm Music & Piano সংগীত juiv
To świetna aplikacja, ale może trochę więcej piosenek, niektóre bardziej zaktualizowane. Wiem, że to ma być gra na PIANO, ale w innych powiązanych aplikacjach mieli piosenki z tekstami. Może dodaj kilka z nich. Ale poza tym to niesamowita gra.
Jest dobrze rozwinięty, naprawdę mi się podobało. Ale potrzebuje niekończących się trybów.
Gra ma tak wiele reklam, że nie tylko piosenki nie są znane, ale gra jest fajna.
Aplikacja dla fanów muzyki😄