Post by cacontasare on Feb 20, 2022 21:22:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod birçok dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Empire Warriors: Offline Games 2022 version ▞▞▞
iyi
Bu oyun berbat, normal modda bile kazanırsın ama cehennemde berbat o yüzden bu 1 yıldızı verdim
guncellemesiz aşçı guzel
Empire Warriors: Offline Games Strategiya lncp
güzel ancak bölümlere fazla kazanamıyorsun örneğin 5 6 tam geliştiriyorum en zevkli yer bölüm bitiyor şuları 20 bağlı 25 e kadar uzatsanız daha güzel olur. saygılar..
oyun efsane ama para neden bukadar zor? karakterler bu kadar yavaş ve yavaşlar mı? Okuldan eğitim almak için zorlanmayacağım bir bedenimi seçmem. falan filan. sinirliyim. öff
efsane çok güzel elinize sağlık
Oyun çok güzel ama çok zor bölümler var hemde 13 den sonra
Strateji yönlendirmeden geçmek
Mobil platform en iyi Tower Defance oyunu. kesinlikle deneyin. Türkçe dil de var.
Harika bir oyun, tam olarak freemium oyunlarının olması gerektiği gibi. Her şeyi bir kuruş ödemeden oynayabilirsiniz, ancak nakit parayla harika şeyler alabilirsiniz. Oyun akıcı, anlaşılması kolay ama zorlu. Grafikler bu tür oyunlar için harika. Her zaman yapacak bir şey vardır, harika bir oyun!
Bir seviye yenmek imkansız hale gelene kadar eğlencelidir umarım bir sonraki güncelleme sonraki seviyeleri biraz daha kolaylaştırır. Ayrıca kazanmak için ödeme yapılır, bu yüzden bu biraz hayır.
Bugüne kadarki oyunlar arasında en çok satan aradığım kadar can çekiyorum. Grafikler harika öncedenmüş, oyun oynamak için en önemli parça. Yapanların emeğine sağlık.
M-Android Hileleri Age of Empires: Definitive Edition İndir
Empire Warriors: Offline Games Strateji Oyunları clf
oyun çok güzel olmuş 2 si çıka bilirmi
タワーディフェンス: Offline Games 頭脳系 njaq
Kingdom Rush seviyesine ulaşamazsınız -canım-
Oyun gerçekten eğlenceli ve güzel ama zor olduğu için kolay bir zorluk veya zorlukta bir değişiklik olması gerekiyor. Daha fazla oynamak istiyorum ama seviyelerde takılı kaldım ve bir şeyler için para ödemeden onları geçemiyorum. Sadece gündelik bir deneyim yaşamak isteyen ve zor olduğu için onları geri çevirmek istemeyen insanlar için kolay bir mod olmalı.
çok güzel bir oyun
Empire Warriors Offline Game MOD HİLE v 2.4.34 APK İNDİR
Game hacker android rootsuz android hil, ios bedava internet Online ... lucky patcher hile yapma, lucky Eternity Warriors 2 [ Hile ] (APK)
Zorlaştı ve o kadar zorlaştı ki, bu seviyede 3 yıldız seçemezsiniz. Bir savaşçıyı güncellemek de zor ve saçma. Güçlü bir savaşçı satın almalısınız ve onlarsız bir zafer elde edemezsiniz.
Bu oyunu uzun zamandır her gün oynuyorum. Çıktığından beri ve çok eğlenceli. ama kazanmak için ihtiyacınız olanı elde etmek için GERÇEK para harcamanız gerektiğini düşünüyorum. Bu oyuna gerçek para harcamayacağım.
Başlangıçta eğlencelidir, ancak kaynakları kaç hafta biriktirirseniz kullanın, kahramanlar ve benzeri şeyler satın almazsanız ilerleyemeyeceğiniz bir noktaya ulaşırsınız. ücretsiz olarak etiketlenmemelidir. EDIT: Senin oyununu oynamadığımı ima etmen komik. Aylarca oynayarak geçirdim. Günlüklerinizi kontrol edin. Bir noktada, 30. seviye civarında (? - hatırlamıyorum) katlanarak zorlaştı. Hayatım boyunca onu geçemedim.
oyun çok güzel kendini kaptırınca gidiyo
Crazy Chef: Food Truck Game Аркадни zjc
Empire Warriors: Offline Games Strategy sxkh
Çok eğlenceli bir oyun, ancak oldukça sık çöküyor. Birkaç saatte bir en az iki kez. Bu, geçmek üzere olduğunuz seviyede veya reklamları izleyerek kazandığınız öğelerde ilerleme kaybına neden olduğu düşünüldüğünde, bu inanılmaz derecede can sıkıcıdır. Çok eğlenceli ve denemenizi tavsiye ederim, ancak çökmeye karşı dikkatli olun
Sanat tarzından özel efektlere kadar Kingdom Rush'tan büyük ölçüde ilham aldığı açık. Bu, bunun iyi oynanışa ve eğlenceli sevimli kahramanlara sahip cilalı bir ürün olduğu gerçeğini azaltmaz. Kahraman mekaniği KR kadar dengeli değildir ve bazı kahramanlar oyunu daha kolay anlaşılır hale getirir, ancak bu kahramanları sıradan oyuncular için bile ücretsiz olarak erişilebilir hale getirmek için iyi bir iş çıkarır ve ödülleri kazanmak için oynamaya devam ettikçe oyuncuları bağımlı hale getirir. kahramanların kilidini açar. Bu, yeni kahramanların yalnızca nakit olarak elde edilebildiği KR'den bir adım ötede ve kampanyalar bittiğinde oynamaya devam etmek için çok az teşvik var.
Birisi etaplarda 3 yıldızı nasıl dolduracağımı söylerse 5 yıldız yıldız.
Oyunları bitirememenin sakıncası yoksa harika bir oyun. Geçilmez seviyelere ulaşana kadar oyunun tadını çıkaracak ve seveceksiniz...
256 TL değerinde ücretsiz oyun fırsatı! - Teknolojioku
şu an kadar kadar en güzel kule savunma oyunu
20. Bölüm geçilmiyor illa satın almanız gerekiyor
Oyun çok güzel ama çok kısa sürüyor ve biraz kahraman parayla alınabiliyor bile elmasla alma seçeneği fazla olması gerekirdi, kahramanların gücü çok kısıtlı ve runeler kısa olmuş 5 yıldız da runeler için gen hemen 5 yıldız olabilir 6.ve 7. sadeceda gelmeli, 87mgb oyunun biraz yükseltilmesi gere
Gerçekten zevk alıyorum, özellikle zorlaştıkça ve bir o kadar da zorlaştıkça, güven, bir şans ver ;D
Henuz tam.cozemedim ama iyi gibi
Oyun 2 alıyor. Kolay ve orta seviyeler geçmek için çok basit ama daha iyi kule yükseltmelerinin kilidini açan 3 yıldız seviyesini almaya çalıştığınızda oyun çok zor. Grafikler iyi ama doğu seviyeleri çok kolay ve zor seviyeler geçmemeniz için tasarlandı.
harika grafiklere sahip harika bir strateji oyunu. Beş yıldız vermememin tek nedeni, bu kule savunma oyunlarından sadece bir diğeri. çok fazla TD oyunu var (kule savunması) ve bu sadece bir başka, aşırı bir şey beklemeyin.
İyi bir Kingdom Rush -esque TD oyunu, ancak sorunları var. Modaya uygun bir şekilde mikro dönüşümler ve milyonlarca oyun içi para birimi elde edersiniz. Yine de oyundan zevk almak için bunlara para harcamanıza gerek yok. Reklamlar da isteğe bağlı/ödül anlaşmalarıdır, ki bu güzeldir. Ve en azından zaman kapısı kaynağı yok. Çekirdek oyun aslında oldukça iyi ve tüm yapıştırılmış para kapma girişimleri olmasaydı kitaplarımda 4 hatta 5 yıldız olurdu. Ya da uçan mor mücevher reklamları. Hadi ama. Tamam ama kaldırıldı.
Temelde krallık acelesinin bir kopyası. Sadece birkaç seviye oynadım ve şu ana kadar çok fazla bekleme veya ödeme dışında krallığa hücum gibi görünüyor. Aynı temel kuleleri yerleştirmeyi anlayabiliyorum çünkü seçilecek fazla bir şey olmayacak ama bazı 4. seviye kuleler tam kopyalar. Seviye 4 kuleler, yaratıcı olabileceğiniz yerlerdir. Bu oyunun bazı benzersiz yönleri var ve bir kopyası olmasaydı seveceğimi hissediyorum. Bir kopyayı sevemem.
oyun nun paralisi ni on numara ama param olmadihi icin alamadim ama bu oyunun yapimcilari on oyun yapmislar helal olsun
bu oyun şu ana kadar iyi, en iyi stratejini düşüneceksin ama iki kez bir hatayla karşılaşıyorum, işim bittiğinde dalgalar halinde devam ettiğimde savaş alanında sıkışıp kalacak oyunu yeniden başlatma seçeneği yok ve oyunu yeniden başlatırsanız seviye tekrar yeniden başlayacak, o kadar zaman kaybı benim için seviyeyi tekrar yapmak bu yüzden oyunu siliyorum umarım bu hatayı düzeltirsiniz
Bu oyunu beğendim. Çok fazla 2d oyun oynamadım ama bir süre oynadıktan sonra çok hoşuma gidiyor ama uzun süre oynadığımızda sıkıcı geliyor. Kuleler ve kahramanlar çok sınırlı, onları daha çok istiyorum .sadece bu oyunu sevmedim yoksa oyun güzel
Kaybolan mücevherler hakkında geliştiricilerin e-postasıyla iletişim kurmaya çalıştım. Neredeyse 3.000 mücevherim vardı, başka bir oyun indirdiğim bu şeyi yaptım ve neredeyse 1.500 ücretsiz mücevher almak için 5. sıraya yükseldim. Bu yüzden, bitirip oyuna girdiğimde 1500'ü onaylayan bir mesaj belirdi, ancak oyun tamamen yüklendiğinde, günlük görevlerden birinden az önce talep ettiğim iki yüz dışında tüm mücevherlerim gitti. Bu oyunu gerçekten seviyordum. Geliştiriciden yanıt yok.
Pekala, oyun harika, ilerleme ne zor ne de çok kolay. Hemen hemen her şeyi yaparak kolayca değerli taşlar elde edebilirsiniz, oysa oyunun daha fazla açıklaması olması gerekse de, örneğin: Oyunda ansiklopedi açıyorsunuz ve size belirli bir kuleyi ve ne kadar hasar verdiğini gösteriyor, ancak ne tür bir hasar veya ne olduğunu göstermiyor. yetenekler var, bu da sizi bir şekilde deneyimlemeye zorluyor, bu fena değil ama biraz acele ederseniz ve mücevherlerle yanlış yetenek ağacını açarsanız, 600 kaybettiniz
Çok zor? Beğen tamam başlar. Ve evet ben acemi değil oyuncuyum. Ama açıkçası 23 lvl'den sonra normal modda bile düşman acımasızdır. Para harcamadıkça imkansız!!
Google Play Store'a bağlanmıyor yani.
CryEngine - Vikipedi
Steampunk Defense,Empire Warriors TD,Kingdom Defense,Kingdom Rush,Realm Defense ... TOP 15 BEST ...
İyi oyun, bu şöhreti biraz imparatorluk savunucusu oynadıktan sonra kazandım (sanırım beta), bu oyun çok daha iyi ve birçok özelliği var, defans oyununun tamamen tamamlanmasını bekliyorum
Çok iyi yapılmış oyun güzel tasarım seçimi