Post by cacontasare on Feb 20, 2022 21:25:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк primogems ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Дійсно хороша гра, тому що вона може допомогти вам у навчанні, і якщо вам нудно, ви також можете грати в неї, тому я оцінюю її на 5/5
Це добре, але мені не подобається, що є додавання кожні 10 секунд
Без брехні, це хороша програма, але я маю сказати ще одну річ... Є БАГАТО ОГОЛОШЕННЯ, це все, що я маю сказати
Teacher Simulator Alkalmi mwr
Що ж, це весело, і це навчить вас, як бути вчителем, мені це подобається, а також тому, що я можу дзвонити до ppl і прикидатися, ніби вони справжні, говорити речі та оцінюю це
Справді цікаво! Але я б рекомендував лише тоді, коли у вас немає Інтернету, мені просто важко продовжувати грати, але в основному все додає замість того, щоб грати. Багато людей сказали б, що так, я також хотів би їм допомогти.
Мені це подобається, але реклама з’являється випадковим чином, і це дратує, але я все одно поставлю їй 5
Дуже класна гра дуже цікавить майбутнє наших ігор
Я хотів би, щоб було 0 зірок. Попереджаю, що ви не завантажуєте цю гру, весь мій телефон перестав працювати і завис. Його навіть не вимикали.
У цій грі є багато реклами, ви майже нічого не можете зробити, не дивлячись реклами
Дуже хороша гра і приємно, спробуйте цю гру та насолоджуйтесь нею 👍 😀 😉 👌
Це весело! Але просто занадто багато реклами. Я закінчив один клас, і, до речі, це займає лише хвилину, і я отримую буквально 30-секундну рекламу. Неймовірно, скільки реклами може містити ця гра. Я поставив їй дві зірки через рекламу. Зменште кількість оголошень, і я зміню цю оцінку на 5 зірок.
Fajna gra śmieszna Ффайна гра
Незручний, часті аварійні завершення роботи, відсутність звуку та величезна кількість реклами лише після 30 секунд ігрового процесу, тому цю програму дійсно потрібно пропустити. Зробіть собі послугу і не завантажуйте його!
Це була б хороша гра, але там є буг, що я не можу торкнутися кнопки «пропустити», і це дійсно відстойно. І ще одна скарга, що після кожного завдання є реклама. Якби ви виправили це, набагато більше людей зіграло б у це
Це така весела гра, і в ній не так багато реклами
Мені подобається гра, але це все про додатки. Мені занадто 9 років, є складні запитання, будь ласка, сформулюйте їх простими. Через додавання мені подобається краще бігати в храмах!!😥😥 І іноді він думає, що я малюю X, коли я намагаюся це зробити. намалюйте 👉 право, будь ласка, виправте проблему
Teacher Simulator სხვადასხვა gcd
Це добре, але вам потрібно створити більше персонажів, і це добре для людей, які нудьгують за дві хвилини
Блять тут одна реклама і цю гру можна виграти тіки з інетом а так норм. Кол виправте поставлю 5
Забагато реклами, а її видалення коштує занадто дорого. Можливо, 0,99 ¢ було б добре, але 3,99 доларів США без реклами, гра не така вже й добра.
Крутезна дуже☺☺☺☺👑🌠🌟⭐✨
Παιχνίδι παζλ Παιχνίδια στρατηγικής wan
Ця гра хороша. Але додавання справді розчаровує. І коли я вибираю стежити за залом... Я хочу щось розблокувати, але воно завжди недоступне, навіть якщо у мене ввімкнено мобільний Інтернет. Також, на мою думку, ця гра має бути офлайн. Загалом, ця гра непогана.
Це добре, але коли ви очищаєте дошку і закінчуєте очищення креслення, це не говорить, що він завершений, і знаю, що робити, тому що він залишається на цьому екрані.Тож, можливо, якісь прямі напрямки. І МЕНШЕ ДОДАТКИ.
Teacher Simulator სხვადასხვა wqer
Мій досвід свідчить, що ніхто не повинен завантажувати цю гру, у цій грі так багато реклами
😚😚😚
Дуже багато реклами і немає налаштування мови та вібрації
У ньому так багато реклами.
це хороша гра. Але в цій грі є деякі погані речі, немає іншого способу дисциплінувати останнього учня за моніторингом, одні й ті самі речі трапляються знову і знову в цій грі, занадто багато реклами..... Загалом гарна гра ..... 👏
Я щойно завантажив цю гру, але я розумію так багато реклами, але чи можете ви принаймні видалити її
Прикольно але все поаторуються 4
Додайте українську мову!😡
Teacher Simulator கேஷுவல் cmr
визначення реклами... Для того, щоб вибрати правильний варіант, потрібно дивитися рекламу.. серйозно
Я думав, що ця гра гарна, і насправді ця гра гарна..... але це так висить. За секунду гра зависає.
Завантаження і моя мережа займає так багато часу
Ця гра відстойна, витрачайте свій час і багато реклами, і якщо ви вимкнули Wi-Fi, вона вас не впустить
це дуже добре розважатися, і ця гра, і схема дуже класні, щоб грати з однокласниками та вчителем, так весело, що я маю від цієї гри і так весело
Це весела гра, але щоразу, коли я йду оновлювати роботу чи одяг, що вимагає перегляду реклами, на ньому написано, що недоступно. Але гра з радістю змушує мене дивитися рекламу без користі після кожної міні-гри. Це трохи лицемірно, чи не так?😂
Я не можу грати тому, что нету русского языка поетому я ничего не розумію!
У цій грі так багато реклами.
Гра хороша, АЛЕ коли я берусь за завдання знайти шахраїв, мій телефон починає зависати через це, я не можу знайти шахраїв. Щоразу, коли я натискаю кнопку збирання, вона автоматично натискається потрійно, і реклама з’являється щохвилини, а коли я вимикаю телефонну мережу, з’являється повідомлення НІ З’єднання з Інтернетом! Виправте цю проблему якомога швидше!
Я не можу грати в гру (тільки я граю один раз, я вибираю вчителя, а потім призупиняю), тому що жовтий екран дуже поганий, а потім сказали, що симулятор учителя не відповідає! 😒 Розв’яжіть цю проблему та додайте, Боже мій!😞